Program


Krizshow – vendégek: Csákányi Eszter, Szilágyi Tibor

Krizshow – vendégek: Csákányi Eszter, Szilágyi Tibor

NYILVÁNOS TÉVÉFELVÉTEL:
Krizshow Krizsó Szilviával
interaktív színházi show
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 18. péntek, 19:00


KRIZSHOW Krizsó Szilviával

interaktív színházi show – nyilvános tévéfelvétel

A filmes és színpadi jeleneteket, humoros játékokat, izgalmas kérdéseket csillogtató különleges interaktív színházi show vendégei a hazai gazdasági élet, a sport- és művészvilág prominensei közül kerülnek ki. Ami közös bennük: minőségi teljesítményük, emberi tartásuk megkérdőjelezhetetlen, és szórakoztatóan tudnak mesélni sikereikről és kudarcaikról is. Az Átrium közönsége azt is megnézheti, ami az ATV-n leadott műsorból kimarad… november 27-én Dés László, Spiró György és Tóth Vera illetve december 11-én Koncz Zsuzsa és Nagy Ervin és január 18-án Szilágyi Tibor, Csákányi Eszter lesznek Krizsó Szilvia vendégei.

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!