Program


_KASSZASIKER

_KASSZASIKER

Az Átrium nyári bemutatója egy viharvert színitársulat életébe enged bepillantást, a valósággal való egyezés ezúttal sem a véletlen műve.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 19. szerda, 19:30

BENGT AHLFORS:
Színházkomédia
komédia
Bemutató: 2019.06.17. 19:30

Színházat csinálni jó és érdemes. De milyet? Kinek ilyet, kinek olyat. De mi történik, ha az adott darab, az adott előadás nem találkozik a közönség ízlésével? A fenntartó ízlésével? A szponzor ízlésével? Vagy akár a társulat ízlésével? Egyáltalán: ki miért csinál és ki miért néz színházat? Mire kíváncsi a közönség? Az Átrium nyári bemutatója egy viharvert színitársulat életébe enged bepillantást, a valósággal való egyezés ezúttal sem a véletlen műve.

Korhatár: 12 év

Szereplők
Herczeg Adrienn
Péterfy Bori
Gálvölgyi János
Bercsényi Péter
Voith Ági
Brasch Bence e.h.
Varga Ádám
Hartai Petra
Kovács Máté e.h.

Fordította: Márton András
Dramaturg: Mikó Csaba
Rendező: Spáh Dávid

Ajánlatunk


„A váltás a világ legegyszerűbb dolga: addig nem ugrasz el, amíg a másik meg nem érinti az ujjával a falat. Egyetlen folyamatos mozdulat vagytok.”

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Van ez a srác, aki útnak indul a bogyósgyümölcs-ültetvényről, hogy felfedezze a nagyvilágot..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!