Program


Krizshow – vendégek: Feke Pál, Szinetár Miklós

Krizshow – vendégek: Feke Pál, Szinetár Miklós

KRIZSHOW


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 17. szerda, 19:00

A vendégek a hazai gazdasági élet és művészvilág prominensei közül kerülnek ki, lesznek köztük sportolók, zenészek, írók, üzletemberek, műsorvezetők, színészek. Ami közös bennük: minőségi teljesítményük, emberi tartásuk megkérdőjelezhetetlen és szórakoztatóan tudnak mesélni sikereikről és kudarcaikról is.

Krizsó Szilvia egyedi humora és az a képessége, hogy másokat megnyisson, garanciát jelentenek a minőségi szórakozásra, a valódi színházi élményre. Az önfeledt nevetés és az elgondolkoztató csendek katartikus színházi élményeket adnak.

Az egyes produkciók heti rendszerességgel láthatók az ATV képernyőjén, de nem pótolják a személyes jelenlétet, mert a színpad és a nézőtér között áramló energia olyan különleges és varázslatos hangulatot teremt, amelytől a szereplők és a közönség együtt lüktető és egymást erősítő közösséggé válik.

Időtartam: 180 perc

Vendégek: Szinetár Miklós, Feke Pál

Ajánlatunk


Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

Ajánló


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt,…

Az Átrium zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!