Program


Igenis, miniszterelnök úr!
2

Igenis, miniszterelnök úr!

Antony Jay - Jonathan Lynn: Igenis, Miniszterelnök Úr!
válságkomédia

Magyar változat: Faragó Zsuzsa – Ugrai István

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 8. csütörtök, 19:30

A gazdasági és kormányzati válság tetőpontján az angol miniszterelnök azzal szembesül, hogy egy keleti ország külügyminisztere erkölcsileg megkérdőjelezhető és hatalmas diplomáciai botránnyal veszélyeztető, ám gordiuszi megoldást kínál Európa problémáira. Milyen áldozatot lehet hozni a 21. században a politika és közgazdaság oltárán, a fenekedő bulvárlapok szenzációra éhes újságíróinak gyűrűjében? Mi történik, ha a kormány unortodox megoldásokhoz folyamodik? És hogyan rontja a helyzetet a globális felmelegedés? Antony Jay és Jonathan Lynn – a nyolcvanas években készült, világsikerű, klasszikussá vált tévésorozatuk alapján írt – 2010-ben bemutatott politikai komédiáját, amely a hatalom kulisszái mögé enged vidám betekintést, a mai napig sikerrel játsszák az angliai színházak. A magyar változatot Znamenák István rendezésében, Hevér Gábor, Alföldi Róbert, Ficza István és Parti Nóra főszereplésével mutatja be ősszel a Kultúrbrigád és az Átrium Film-Színház.

A Kultúrbrigád és az Átrium Film-Színház bemutatója.

Látványtervező: Dávid Márk e.h., Lakatos Péter e.h.

Ajánlatunk


Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!