Program


Donald Margulies: Pillanatfelvétel
6

Donald Margulies: Pillanatfelvétel

A Lepkegyüjtő Produkció bemutatja: DONALD MARGULIES:PILLANATFELVÉTEL

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 28. vasárnap, 19:00

Elgondolkodtató, sajnálatosan aktuális kérdéseket feszegető színdarab a Pillanatfelvétel, amelynek főszereplőnője Pokorny Lia. A színésznő egy közel-keleti háborúban súlyosan sérült fotóst alakít, akinek nem csak testi sebeivel, de a morális felelősség kérdésével is meg kell küzdenie. A darab férfi főszereplője és társproducere Bereczki Zoltán, a további szerepekben Ágoston Katalin/Kurta Niké és Seress Zoltán láthatóak majd.

A Pillanatfelvétel Brooklynban játszódik, napjainkban. A főszereplőnő, Sarah (Pokorny Lia) elismert, sikeres, jó nevű fotóriporter, aki az iraki háborúból való tudósítás során súlyos balesetet szenved. A darab róla, párjáról Jamesről (Bereczki Zoltán), közeli barátjukról Richardról (Seress Zoltán) és annak ifjú szerelméről, Mandyről (Ágoston Katalin/Kurta Niké) szól. Amellett, hogy nagyon fontos és aktuális kérdéseket vet fel, leginkább az emberi kapcsolatokról mesél. Elgondolkodtat, megnevettet és könnyeket csal a néző szemébe.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Ajánlatunk


A Szociopoly egy interaktív színházi társasjáték, a Mentőcsónak Egység és a „GYERE” Gyerekesély Egyesület közös produkciója. Az eredeti társasjátékot társadalomkutatók találták ki 2010-ben. A Szputnyik társulata 2013-ban, egy nemzetközi koprodukcióban készült előadás próbái során találkozott a játékkal, amit akkor a társulat egymás közt játszott Bass László vezetésével. Fábián Gábortól származik az ötlet, hogy a társasjáték színházi eszközök segítségével interaktív játékká váljon.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

Ajánló


Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt,…

Van ez a srác, aki útnak indul a bogyósgyümölcs-ültetvényről, hogy felfedezze a nagyvilágot..

A nézők résztvevőkké válva közösen gondolkodnak és vitáznak, miközben olyan kérdésekről beszélgetünk, melyek mindenkit foglalkoztatnak. A Kenyértörés teljesen politikamentes előadás.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!